Ideaal voor zzp'ers en ondernemingen met een mobiel nummer.

Whatsapp business 

Misschien had je het al vernomen; vanaf nu kun je aan de slag met Whatsapp Business! Dat is een speciale Whatsapp applicatie voor bedrijven. Op deze manier kun je makkelijker in contact komen met jouw klanten. Met de komst van deze app hoef je dus niet meer je 06-nummer te delen, want je kunt Whatsapp Business koppelen met een vast nummer. 

Whatsapp zakelijk account instellen

Het koppelen werkt heel eenvoudig. Als je de app hebt gedownload, voer je je zakelijke telefoonnummer in, je klikt op verifiëren en je wordt gebeld met een verificatiecode. Als je deze invult, kun je direct aan de slag met de zakelijke Whatsapp! Heb je jouw 06-nummer al gekoppeld aan Whatsapp? Dan kun je deze helaas niet nog eens koppelen aan een zakelijk Whatsapp account. Hiervoor kun je een vast nummer van Eigennummer gebruiken.

Whatsapp Business telefoonnummer aanmaken

Jouw vaste nummer voor Whatsapp zakelijk kun je eenvoudig aanmaken bij EigenNummer.nl. Voor maar €6,75 per maand kun je jouw  eigen nummer kiezen en gebruiken op jouw mobiele telefoon. Zo kun je klanten niet alleen via Whatsapp Business te woord staan, maar ook bellen en gebeld worden vanuit je nieuwe zakelijke nummer op je mobiel. Zo blijf je even mobiel als eerst, maar nu met een professionelere uitstraling.  

 

Zakelijk nummer bestellen    Naar Whatsapp Business

Vraag nu vast naar mobiel aan!

Waarom Eigennummer.nl

Waarom EigenNummer.nl

 

 

Je vaste nummer is snel geregeld

Een vast telefoonnummer op je mobiel is met EigenNummer.nl binnen enkele minuten geregeld, zonder gedoe. Na je bestelling ontvang je van ons binnen één uur je vaste nummer en is deze doorgeschakeld naar je mobiel.

 

Simpel in gebruik

Met EigenNummer.nl kun je zelf je doorschakeling beheren. Ga je op vakantie? Dan kun je je nummer eenvoudig doorschakelen naar een collega! Wijzigt je mobiele nummer? Ook dat wijzig je eenvoudig in je persoonlijke dashboard.

 

Een professioneel telefoonnummer

Een professioneel telefoonnummer is van grote waarde voor jou als ondernemer en voor de uitstraling van je bedrijf. Een vast nummer staat professioneel, je hoeft je eigen mobiele telefoonnummer niet meer op het internet te zetten en je beheert heel flexibel de doorschakeling van je vaste nummer.

 

Meest voordelige oplossing

Voor een vast nummer voor je bedrijf is EigenNummer.nl niet alleen de snelste, maar ook de meest voordelige oplossing! Voor slechts € 6,75 per maand heb je een vast nummer. En dat zonder al het gedoe van de grote bekende telefoonproviders!

 

Dagelijks opzegbaar

Bij ons zit je niet vast aan een contract zodat je onze dienst dagelijks kan opzeggen. Jij bent dus flexibel!

 

Landelijk of regionaal nummer

Wil je een landelijke uitstraling? Kies dan voor een 085-nummer. Of wil je liever een regionaal nummer, zoals 020 (regio Amsterdam) of 030 (regio Utrecht)? De keus is aan jou!

Wat onze klanten zeggen

Een vast nummer voor de buitenwereld. Maar alles geregeld met je mobiel! Ideaal voor zzp'ers.

 

Marscha de Booij

Arrangé

Door gebruik te maken van EigenNummer.nl hoef ik mijn mobiele nummer niet met iedereen te delen!

Eline de Hamer

Lifem

Wij hebben zelf alles snel en eenvoudig online geregeld via Eigennummer, van het kiezen van ons gewenste nummer tot onze eigen voicemail. We zijn zeer tevreden met ons vaste nummer!

Richard de Graaf

SeeMeOnline

Vast naar mobiel van EigenNummer.nl werkt perfect. Ik ben veel onderweg, dus een vast toestel had voor mij geen zin.

Elmer van Gurp

ISOenergy BV

1 vast nummer welke we online wisselend kunnen doorschakelen naar een willekeurige 06 mobiel.

Raymond Deurloo

Deurloo Laadoplossingen

EigenNummer.nl maakt daadwerkelijk waar wat ze zeggen! Een snelle klantgerichte dienstverlening voor kleine bedrijven en een super service.

Lydia Gitsels

Nova Connect

Vraag nu vast naar mobiel aan!

Over EigenNummer.nl

Met EigenNummer.nl vraag je binnen 1 minuut een vast nummer aan die wordt doorgeschakeld naar je mobiele telefoon. Onze dienst is vooral handig voor zzp’ers en kleine bedrijven die geen vaste telefoon hebben, maar wel de professionaliteit willen uitstralen van een groot bedrijf.


Kies je nummer

Contactgegevens

EigenNummer.nl
Dirk Dronkersweg 12a
4462 GA Goes

088 – 26 66 400

info@eigennummer.nl