Hoger in Google met een vast telefoonnummer

Wat heeft een lokaal telefoonnummer te maken met je vindbaarheid in Google?

Meer dan je denkt! Het is een essentieel onderdeel van een goede SEO (Search Engine Optimization) strategie. Een mobiel telefoonnummer vermelden op je website is vanaf vandaag geen optie meer. Wil je wel bereikbaar blijven op je mobiele telefoon? Dan biedt EigenNummer.nl de oplossing. Lees snel verder.

Lokale zoekopdracht
In augustus 2015 heeft Google een aanpassing doorgevoerd met betrekking tot de lokale zoekresultaten. Waar in het verleden 5 bedrijven werden getoond bij een lokale zoekopdracht, zijn dat er nu nog maar 3. Gezien het feit dat de eerste zoekresultaten 90% van de klikken oplevert is een goede SEO strategie dus nog belangrijker geworden! 

Aanmelden bij Google Mijn Bedrijf
Start met je aan te melden (gratis!) bij Google Mijn Bedrijf. Door je bedrijven-pagina goed in te vullen is Google in staat je te koppelen aan lokale zoekopdrachten. Een lokaal telefoonnummer is daarbij een essentieel onderdeel waardoor Google weet dat jouw bedrijf daadwerkelijk in deze stad gevestigd is. 

Lokaal telefoonnummer gebruiken
Bedrijven die een 030-nummer gebruiken zullen in Utrecht een hogere vermelding krijgen dan bedrijven met een mobiel telefoonnummer. Als voorbeeld hebben we de zoekterm “Advocaat” en “Utrecht” ingevuld. De eerste 3 bedrijven die via de natuurlijke zoekresultaten naar boven komen gebruiken allemaal een lokaal 030-nummer. Gebruik daarom altijd een lokaal telefoonnummer voor de Google Mijn Bedrijf-pagina.

Lokaal telefoonnummer op je mobiel
Bij EigenNummer.nl vraag je binnen 1 minuut een lokaal telefoonnummer aan voor  € 6,75 per maand die die wordt doorgeschakeld naar je mobiel. Wil je de uitstraling van meerdere regio’s? Je kunt eenvoudig extra regionale telefoonnummers aanmaken voor € 2,00 per maand. Vanaf nu boek je je telefoniefacturen niet meer in als telefoonkosten maar als marketingkosten ;-) 

Over EigenNummer.nl

Met EigenNummer.nl vraag je binnen 1 minuut een vast nummer aan die wordt doorgeschakeld naar je mobiele telefoon. Onze dienst is vooral handig voor zzp’ers en kleine bedrijven die geen vaste telefoon hebben, maar wel de professionaliteit willen uitstralen van een groot bedrijf.


Kies je nummer

Contactgegevens

EigenNummer.nl
Dirk Dronkersweg 12a
4462 GA Goes

088 – 26 66 400

info@eigennummer.nl