Vast op mobiel

 

Gebruik je een mobiel nummer omdat je voor je werk veel buiten de deur bent, maar heb je liever de professionele uitstraling van een vast nummer? Dan heeft Eigennummer de oplossing: Vast op Mobiel.

Vast nummer op mobiel

Met onze Vast-op-Mobiel service kun je gebruik blijven maken van je huidige mobiele nummer, maar wordt een vast nummer getoond op de telefoon waarmee je belt. Dit geldt voor inkomende en uitgaande oproepen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het kiezen van een vast regionummer en het doorgeven van je gegevens. Wij doen de rest en zorgen dat je direct aangesloten wordt.

 

Je kunt dus vandaag nog jouw nieuwe vaste nummer doorschakelen naar mobiel! 

 

Je vaste nummer op je mobiel hoeft helemaal niet duur te zijn. Je betaalt bij Eigennummer namelijk geen aansluitkosten, je betaalt alleen je abonnement en gemaakte belminuten. Dus voor €6,75 per maand heb je de beschikking over een vast telefoonnummer op mobiel. Ben je op zoek naar meer functionaliteiten, zoals een keuzemenu, wachtrijfunctie of liever een vaste telefoonservice waarbij Eigennummer je klant te woord staat als je zelf niet op kunt nemen? Kijk dan eens naar onze extra functies

 

 

Waarom Eigennummer.nl

Waarom EigenNummer.nl

 

 

Je vaste nummer is snel geregeld

Een vast telefoonnummer op je mobiel is met EigenNummer.nl binnen enkele minuten geregeld, zonder gedoe. Na je bestelling ontvang je van ons binnen één uur je vaste nummer en is deze doorgeschakeld naar je mobiel.

 

Simpel in gebruik

Met EigenNummer.nl kun je zelf je doorschakeling beheren. Ga je op vakantie? Dan kun je je nummer eenvoudig doorschakelen naar een collega! Wijzigt je mobiele nummer? Ook dat wijzig je eenvoudig in je persoonlijke dashboard.

 

Een professioneel telefoonnummer

Een professioneel telefoonnummer is van grote waarde voor jou als ondernemer en voor de uitstraling van je bedrijf. Een vast nummer staat professioneel, je hoeft je eigen mobiele telefoonnummer niet meer op het internet te zetten en je beheert heel flexibel de doorschakeling van je vaste nummer.

 

Meest voordelige oplossing

Voor een vast nummer voor je bedrijf is EigenNummer.nl niet alleen de snelste, maar ook de meest voordelige oplossing! Voor slechts € 6,75 per maand heb je een vast nummer. En dat zonder al het gedoe van de grote bekende telefoonproviders!

 

Dagelijks opzegbaar

Bij ons zit je niet vast aan een contract zodat je onze dienst dagelijks kan opzeggen. Jij bent dus flexibel!

 

Landelijk of regionaal nummer

Wil je een landelijke uitstraling? Kies dan voor een 085-nummer. Of wil je liever een regionaal nummer, zoals 020 (regio Amsterdam) of 030 (regio Utrecht)? De keus is aan jou!

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben zelf alles snel en eenvoudig online geregeld via Eigennummer, van het kiezen van ons gewenste nummer tot onze eigen voicemail. We zijn zeer tevreden met ons vaste nummer!

Richard de Graaf

SeeMeOnline

Een vast nummer voor de buitenwereld. Maar alles geregeld met je mobiel! Ideaal voor zzp'ers.

 

Marscha de Booij

Arrangé

Vast naar mobiel van EigenNummer.nl werkt perfect. Ik ben veel onderweg, dus een vast toestel had voor mij geen zin.

Elmer van Gurp

ISOenergy BV

EigenNummer.nl maakt daadwerkelijk waar wat ze zeggen! Een snelle klantgerichte dienstverlening voor kleine bedrijven en een super service.

Lydia Gitsels

Nova Connect

1 vast nummer welke we online wisselend kunnen doorschakelen naar een willekeurige 06 mobiel.

Raymond Deurloo

Deurloo Laadoplossingen

Door gebruik te maken van EigenNummer.nl hoef ik mijn mobiele nummer niet met iedereen te delen!

Eline de Hamer

Lifem

Over EigenNummer.nl

Met EigenNummer.nl vraag je binnen 1 minuut een vast nummer aan die wordt doorgeschakeld naar je mobiele telefoon. Onze dienst is vooral handig voor zzp’ers en kleine bedrijven die geen vaste telefoon hebben, maar wel de professionaliteit willen uitstralen van een groot bedrijf.


Kies je nummer

Contactgegevens

EigenNummer.nl
Dirk Dronkersweg 12a
4462 GA Goes

088 – 26 66 400

info@eigennummer.nl