Telefoon doorschakelen

Vaste telefoon doorschakelen

 

Wil jij mobieler zijn met vaste nummer? Dan heeft EigenNummer.nl de oplossing: Vast op Mobiel. Meld je aan en wij zorgen dat we je vaste nummer doorschakelen naar mobiel.

Doorschakelen telefoon

Vooral als je vaak buiten de deur werkt of geen vaste werkplek hebt, kan het doorschakelen van je telefoon naar mobiel een uitkomst zijn. Je bent altijd bereikbaar met hetzelfde professionele nummer, waar je ook bent. Uiteraard kun je ook gewoon nog bellen met je mobiele nummer, want je kiest zelf wanneer je vaste nummer wordt doorgeschakeld. Dit kan heel eenvoudig via onze app.

Hoe kun je je vaste telefoon doorschakelen?

Het werkt heel eenvoudig: meld je aan op onze aanmeldpagina en kies jouw regionummer. Daarna zorgen wij ervoor dat je binnen een uur gebruik kunt maken van je nieuwe vaste nummer.  

 

Je kunt dus vandaag nog jouw nummer doorschakelen naar een mobiel nummer naar keuze!

Wat kost telefoonnummer doorschakelen?

Je betaalt bij Eigennummer een maandabonnement van €6,75. Hiermee kan je gebruik maken van de vele functies die standaard inbegrepen zitten in het abonnement. Daarnaast betaal je maximaal €0,079 aan belkosten per minuut. Wil je je nummer doorschakelen via onze app? Dan is gebeld worden op je vaste nummer gratis! De vast mobiel integratie is uiteraard per dag op te zeggen. Je zit nu dus niet vast aan een contract. Schakel dus vandaag nog je nummer door naar mobiel! 

 

Waarom Eigennummer.nl

Waarom EigenNummer.nl

 

 

Je vaste nummer is snel geregeld

Een vast telefoonnummer op je mobiel is met EigenNummer.nl binnen enkele minuten geregeld, zonder gedoe. Na je bestelling ontvang je van ons binnen één uur je vaste nummer en is deze doorgeschakeld naar je mobiel.

 

Simpel in gebruik

Met EigenNummer.nl kun je zelf je doorschakeling beheren. Ga je op vakantie? Dan kun je je nummer eenvoudig doorschakelen naar een collega! Wijzigt je mobiele nummer? Ook dat wijzig je eenvoudig in je persoonlijke dashboard.

 

Een professioneel telefoonnummer

Een professioneel telefoonnummer is van grote waarde voor jou als ondernemer en voor de uitstraling van je bedrijf. Een vast nummer staat professioneel, je hoeft je eigen mobiele telefoonnummer niet meer op het internet te zetten en je beheert heel flexibel de doorschakeling van je vaste nummer.

 

Meest voordelige oplossing

Voor een vast nummer voor je bedrijf is EigenNummer.nl niet alleen de snelste, maar ook de meest voordelige oplossing! Voor slechts € 6,75 per maand heb je een vast nummer. En dat zonder al het gedoe van de grote bekende telefoonproviders!

 

Dagelijks opzegbaar

Bij ons zit je niet vast aan een contract zodat je onze dienst dagelijks kan opzeggen. Jij bent dus flexibel!

 

Landelijk of regionaal nummer

Wil je een landelijke uitstraling? Kies dan voor een 085-nummer. Of wil je liever een regionaal nummer, zoals 020 (regio Amsterdam) of 030 (regio Utrecht)? De keus is aan jou!

Wat onze klanten zeggen

Vast naar mobiel van EigenNummer.nl werkt perfect. Ik ben veel onderweg, dus een vast toestel had voor mij geen zin.

Elmer van Gurp

ISOenergy BV

Een vast nummer voor de buitenwereld. Maar alles geregeld met je mobiel! Ideaal voor zzp'ers.

 

Marscha de Booij

Arrangé

Wij hebben zelf alles snel en eenvoudig online geregeld via Eigennummer, van het kiezen van ons gewenste nummer tot onze eigen voicemail. We zijn zeer tevreden met ons vaste nummer!

Richard de Graaf

SeeMeOnline

EigenNummer.nl maakt daadwerkelijk waar wat ze zeggen! Een snelle klantgerichte dienstverlening voor kleine bedrijven en een super service.

Lydia Gitsels

Nova Connect

1 vast nummer welke we online wisselend kunnen doorschakelen naar een willekeurige 06 mobiel.

Raymond Deurloo

Deurloo Laadoplossingen

Door gebruik te maken van EigenNummer.nl hoef ik mijn mobiele nummer niet met iedereen te delen!

Eline de Hamer

Lifem

Over EigenNummer.nl

Met EigenNummer.nl vraag je binnen 1 minuut een vast nummer aan die wordt doorgeschakeld naar je mobiele telefoon. Onze dienst is vooral handig voor zzp’ers en kleine bedrijven die geen vaste telefoon hebben, maar wel de professionaliteit willen uitstralen van een groot bedrijf.


Kies je nummer

Contactgegevens

EigenNummer.nl
Dirk Dronkersweg 12a
4462 GA Goes

088 – 26 66 400

info@eigennummer.nl