Headset3

Direct in gebruik

De softphone is ontwikkeld in combinatie met de Chrome webbrowser en is eenvoudig te installeren. Na installatie hoef je alleen nog maar de door ons verstuurde gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Wanneer je vervolgens ingelogd bent kun je gelijk bellen en gebeld worden! Met de softphone is meer mogelijk dan alleen bellen en gebeld worden! Zit je in een gesprek met een klant of wil je even rustig werken zonder dat de telefoon overgaat? Klik dan op de ‘do not disturb’ knop. Loop je naar het koffieautomaat maar wil je wel bereikbaar blijven? Klik dan in de softphone aan dat je op je mobiel bereikbaar wilt zijn.

Vaste telefonie bestellen
"Met een softphone van Eigennummer kan ik mijn klanten tijdens het telefoongesprek optimaal bedienen." Daniëlle van Vliet, medewerkster klantcontactcentrum

Telefoontjes overnemen

In de softphone zie je ook de status van je collega’s. Zijn ze beschikbaar of zijn ze in gesprek, je ziet het aan de kleur die bij de naam van je collega staat. Wel zo handig als jullie niet op dezelfde locatie of in hetzelfde kantoor werken. Heb je een gesprek aangenomen maar vraagt de klant naar je collega? Geen probleem, met de softphone kun je eenvoudig en snel doorverbinden. Je kunt doorverbinden met of zonder vooraankondiging voor je collega.

Krijg meer inzichten met softphone

Ook je recente gesprekken en de gespreksduur zijn te zien in de softphone. Krijg je iemand telefonisch niet te pakken? Maak dan een herinnering aan door op het gesprek te klikken en een status mee te geven. Maak je ook gebruik van onze wachtrij module? Dan zie je in de softphone realtime het aantal wachtenden in de wachtrij.

Bellen met een simpele muisklik

Vast Op Mobiel

Met de klik & bellen functionaliteit hoef je nooit meer een telefoonnummer in te toetsen voordat je gaat bellen. Nummers op websites zijn eenvoudig aanklikbaar waardoor je gemakkelijk en snel uitbelt.

Superieure gesprekskwaliteit

De kwaliteit van je internetverbinding heeft grote invloed op de werking van je softphone. Wil je probleemloos bellen met superieure gesprekskwaliteit? Dan raden we je aan om je PC/laptop met een internetkabel te verbinden met het internet. Is die niet beschikbaar en moet je daardoor gebruik maken van een WiFi netwerk? Zorg dan dat je maximaal bereik hebt. Maak je gebruik van een WiFi netwerk, wat door derden beschikbaar wordt gesteld zoals in een internetcafé, houd er dan rekening mee dat je niet de volledige snelheid krijgt. Dit heeft mogelijk invloed op de gesprekskwaliteit.

Vaste telefonie bestellen