Headset3

Direct in gebruik

De softphone is ontwikkeld in combinatie met de Chrome webbrowser en is eenvoudig te installeren. Je koppelt jouw telefoon gemakkelijk aan je laptop. Na installatie hoef je alleen nog maar de door ons verstuurde gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Wanneer je vervolgens ingelogd bent kun je gelijk bellen via je computer. Daarnaast kun je vanaf nu ook gebeld worden op je pc!

Met de softphone is meer mogelijk dan alleen bellen en gebeld worden. Ben je in een gesprek met een klant of wil je even rustig werken zonder dat de telefoon overgaat? Klik dan op de ‘do not disturb’ knop in het softphone programma. Loop je naar het koffieautomaat maar wil je wel bereikbaar blijven? Klik dan in de softphone aan dat je op je mobiel bereikbaar wilt zijn.

Ben je al klant van eigennummer.nl? Dan vind je hier de Vialer softphone.

Ik wil vaste telefonie met softphone!
"Met een softphone van Eigennummer kan ik mijn klanten tijdens het telefoongesprek optimaal bedienen." Daniëlle van Vliet, medewerkster klantcontactcentrum

Telefoontjes overnemen op je pc

In de softphone zie je ook de status van je collega’s. Zijn ze beschikbaar of zijn ze in gesprek? Je ziet het aan de kleur die bij de naam van je collega staat. Wel zo handig als jullie niet op dezelfde locatie of in hetzelfde kantoor werken. Heb je een gesprek aangenomen maar vraagt de klant naar je collega? Dan zie je dus eenvoudig of de collega beschikbaar is. Daarnaast kun je met de softphone gemakkelijk doorverbinden naar een collega naar keuze. Je kunt doorverbinden met of zonder vooraankondiging voor je collega.

Krijg meer inzichten met softphone

Je recente gesprekken en de gespreksduur zijn ook te zien in de softphone. Krijg je iemand telefonisch niet te pakken? Maak dan een herinnering aan door op het gesprek te klikken en een status mee te geven. Maak je ook gebruik van onze wachtrij module? Dan zie je in de softphone realtime het aantal wachtenden in de wachtrij. Zo kun je met softphone niet alleen bellen via pc, maar ook je contactmomenten beter managen. Je kunt jouw pakket eenvoudig uitbreiden met vele extra functies, zodat jouw zakelijke telefonie perfect aansluit bij de wensen van jouw onderneming.

Bellen via je laptop met één simpele muisklik

Vast Op Mobiel

Het koppelen van je telefoon aan je laptop is zo gepiept. Met de klik & bellen functionaliteit in de softphone software hoef je nooit meer een telefoonnummer in te toetsen voordat je gaat bellen. Nummers op websites zijn eenvoudig aanklikbaar waardoor je gemakkelijk en snel uitbelt. Het bellen met je laptop is nog nooit zo makkelijk geweest!

Superieure gesprekskwaliteit

De kwaliteit van je internetverbinding heeft een grote invloed op de werking van je softphone. Wil je probleemloos bellen met superieure gesprekskwaliteit? Dan raden we je aan om je PC/laptop door middel van een internetkabel te verbinden met het internet. Is die niet beschikbaar en moet je daardoor gebruik maken van een WiFi netwerk? Zorg dan dat je maximaal bereik hebt. Als je gebruik maakt van een WiFi netwerk, wat door derden beschikbaar wordt gesteld zoals in een internetcafé, houd er dan rekening mee dat je niet de volledige snelheid krijgt. Dit heeft mogelijk invloed op de gesprekskwaliteit.

Je hoeft niet een supersnel internetabonnement te hebben om elkaar goed te kunnen bellen via je pc of telefoon, zelfs met langzamere verbindingen is de geluidskwaliteit vergelijkbaar of beter dan analoge telefoonverbindingen. Wil je zeker zijn van de beste internetverbinding? Bestel dan vaste telefonie bij Eigennummer.nl en kies voor de extra optie ‘Supersnelle internetverbinding’. We kijken dan op basis van jouw vestigingsgegevens welke maximale internetsnelheid wij jou kunnen bieden en sturen je hier een aparte offerte voor toe.

Vaste telefonie bestellen