Vast Op Mobiel

VoIP telefonie

Onze VoIP telefooncentrale is compatibel met alle merken VoIP telefoontoestellen. Heb je nog geen VoIP telefoontoestellen? Bestel ze dan direct mee en je ontvangt ze volledig geïnstalleerd op je bedrijfsadres. Plug-and-play; haal ze uit de doos, verbind ze met het internet en je bent direct bereikbaar!

Softphone

Wil je geen fysieke toestellen meer op je bureau? Kies dan voor onze gratis softphone. Met deze softphone kun je bellen en gebeld worden via je laptop/PC. Daarnaast zie je direct of je collega’s beschikbaar zijn en is het mogelijk om naar elkaar door te verbinden. Meer informatie over de softphone.

Benieuwd naar de kosten? Bekijk onze tarieven.

Bestel vaste telefonie
'Mijn vaste nummer geeft potentiële klanten meer vertrouwen merk ik.' Elmer van Rooijen, zelfstandig ondernemer

Klik & bellen

Ben jij het ook beu om altijd het telefoonnummer in te moeten toetsen dat je wilt gaan bellen? Met onze gratis browser plugin is dat verleden tijd. Alle telefoonnummers die je tegenkomt in je webbrowser (Chrome/FireFox) zijn aanklikbaar. Hierdoor is het mogelijk om met een simpele muisklik op het telefoonnummer te bellen. Deze Klik & Bellen functionaliteit gebruik je in combinatie met VoIP telefoontoestellen of onze gratis softphone voor op je PC/laptop.

Intern bellen, ook op afstand

Er is geen limiet op het aantal collega’s dat je wilt toevoegen; EigenNummer groeit met je mee. Ook wanneer er collega’s vanuit andere locaties (zelfs internationaal) werken, is het mogelijk om intern met elkaar te bellen en naar elkaar door te verbinden. De oplossing van EigenNummer werkt locatie onafhankelijk en de telefoontoestellen hoeven niet verbonden te zijn op dezelfde internetverbinding. Ook hanteren wij geen limiet op het aantal gelijktijdige gesprekskanalen. Hierdoor ben je optimaal bereikbaar.

Volledig zelf in beheer

Vast Op Mobiel

Je krijgt een login voor de webomgeving waar je je telefonie volledig zelf beheert. Zijn je openingstijden gewijzigd, wil je je voicemail wijzigingen of wil je instellen welke toestellen er moeten overgaan als er gebeld wordt? Pas alles eenvoudig 24/7 aan. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig. Ook je gesprekslijsten, bel statistieken en administratieve gegevens zijn vanuit deze omgeving direct beschikbaar.

Vaste telefonie bestellen

Alle voordelen op een rij

  • Nieuw nummer of nummerbehoud mogelijk
  • 100% installatiehulp
  • Werkt met alle VoIP toestellen
  • Gratis softphone voor op PC/laptop
  • Eenvoudig zelf online te beheren
  • Klik & bellen in Chrome en Firefox
  • Onbeperkt uitbreiden met collega's
  • Realtime inzicht in je gesprekkenlijst
  • Complete telefooncentrale in de Cloud

Toch nog een vraag?

Vast Op Mobiel

Neem contact met ons op!

Bel vrijblijvend naar 088 – 26 66 400

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Een berichtje sturen mag natuurlijk ook!

Klantenservice