Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie

Een goede bereikbaarheid is cruciaal voor jouw onderneming. Daarom biedt Eigennummer een totaalpakket met zakelijke telefonie via VoIP. Dan ben je al bereikbaar voor maar € 7,20 per maand en je betaalt geen aanschafkosten voor een fysieke telefooncentrale op kantoor. Het zakelijke telefoon abonnement is bijvoorbeeld handig voor zzp’ers met flex werkplekken. Alles bevindt zich in de cloud, zodat je overal bereikbaar kunt zijn op jouw vaste nummer. Hierdoor is het mogelijk om slimme koppelingen te maken met je CRM-systeem en jouw zakelijke telefonie eenvoudig uit te breiden.

Zakelijke VoIP telefonie afsluiten
Vast Op Mobiel

Zakelijk abonnement

Bij EigenNummer zit je niet vast aan een zakelijk abonnement. Alle diensten zijn namelijk dagelijks opzegbaar. Je kunt je zakelijke telefoonabonnement uitbreiden met vele extra functies en deze kun je aan en uitzetten wanneer je maar wilt! Zo kun je jouw zakelijke abonnement perfect aan laten sluiten bij de wensen van jouw onderneming en betaal je alleen voor functies die je écht gebruikt.

Zakelijk abonnement bij EigenNummer

Zakelijk bellen

Je moet je tijdens je werk kunnen richten op jouw bedrijfsdoelen en niet afgeremd worden door de onmogelijkheden van jouw zakelijke telefonie. Daarom richt EigenNummer een zeer complete VoIP-telefooncentrale voor je in. Daarnaast helpen wij je om zakelijk bellen zo eenvoudig mogelijk te maken. Je kun gratis gebruik maken van softphone mogelijkheden, zodat je voortaan via jouw pc of laptop bereikbaar bent! Daarnaast kun je online eenvoudig jouw voorkeuren en functies aan- en uitschakelen. Ben je benieuwd hoe wij zakelijk bellen nóg makkelijker kunnen maken? klik dan op de button voor meer informatie over zakelijk bellen.

Headset3

Zakelijk telefoonnummer

Bij EigenNummer kun je zelf kiezen op welk netnummer jij bereikbaar wilt zijn. Kies bijvoorbeeld voor een regionummer als je in een bepaalde regio werkt of kies voor een 085-nummer voor de landelijke uitstraling. Alle nummers hebben we binnen een uur voor je vastgelegd en geactiveerd, dus je kunt vrijwel direct gebruik maken van je nieuwe zakelijke telefoonnummer!

Zakelijk telefoonnummer bij EigenNummer

Zakelijk telefoonnummer afsluiten