Vast Op Mobiel

Bekijk snel de verschillende functionaliteiten

Telefooncentrale in je broekzak Alle opties en functionaliteiten zijn heel gemakkelijk aan te passen via de app. Stel bijvoorbeeld je bereikbaarheid in of wijzig heel gemakkelijk de bestemming van je nummer naar die van een collega. Uitbellen met je vaste nummer Voor het uitbellen met je vaste nummer zijn twee manieren:

  1. Uitbellen via GSM-signaal Via het telefoonboek in je app kies je een contact of je toetst het te bellen nummer in. Vervolgens word je gebeld door het platform, neem je de oproep aan en belt het platform daarna het nummer wat je hebt gekozen en wordt je vaste nummer meegestuurd. Hierbij is het bereik hetzelfde als van je mobiel, je bent vrijwel overal bereikbaar. Het nadeel van deze manier van bellen zijn de dubbele gesprekskosten, omdat je hierbij in feite twee nummers belt; jezelf en het te bellen nummer.
  2. Bellen en gebeld worden via 4G/WiFi Je aansluiting bij EigenNummer is een variant op VoIP-telefonie. Dit VoIP-account is op meerdere manieren te registreren: via de app, op een softphone of op een vast toestel. Als je je VoIP-account op 4G of WiFi registreert werkt je mobiel als vast toestel. Het voordeel hiervan is dat je hierbij geen extra kosten betaalt voor inkomende oproepen en je kunt doorverbinden naar een collega. De kwaliteit van de gesprekken is afhankelijk van de kwaliteit van je 4G of WiFi verbinding.

Download de Vialer app in de Play Store of de App Store.

In sommige gevallen werkt het bellen met de Vialer niet goed. Daarover schreven we een eerlijk verhaal.

Tarieven
Vast Op Mobiel

Alle voordelen op een rijtje

Bellen via een gratis app vanaf je eigen nummer is nog nooit zo makkelijk. Wij sommen graag alle voordelen voor je op.

 

  • Klanten zien alleen je zakelijke telefoonnummer, niet je mobiele telefoonnummer
  • Houd eenvoudig het telefonieverkeer van je bedrijf in de gaten
  • Geen declaraties meer van mobiel verkeer, maar alles via je zakelijke account
  • Op elk moment je statistieken, belplan en bereikbaarheid inzien en aanpassen