Headset3

VoIP, wat is dat?

Je zit met een VoIP telefooncentrale niet vast aan een telefoonlijn op kantoor die gekoppeld is aan een fysieke telefooncentrale, zoals bij ISDN telefonie. De VoIP telefooncentrale bevindt zich in de cloud en hierdoor kun je voortaan overal bereikbaar zijn met je vaste nummer. Als je jouw VoIP nummer koppelt aan jouw mobiel, kun je dus écht overal bereikbaar zijn met je vaste nummer! Met mobile VoIP heb je dus alle gemakken van een vaste lijn, maar dan overal waar je maar wilt.

Lees meer over mobiele VoIP

Vaste VoIP telefonie bestellen

VoIP telefooncentrale

Een VoIP centrale is een virtuele telefooncentrale en staat dus niet fysiek in je kantoorpand, maar in de cloud. Er wordt via internet verbinding gemaakt met telefooncentrale en ook alle inkomende en uitgaande gesprekken verlopen via een internetverbinding. Het aanleggen van aparte telefoonlijnen is dus verleden tijd!

De VoIP telefooncentrale is een soort digitale container waaraan jouw bundel met functionaliteiten en IP-adressen en telefoonnummers gekoppeld is. Hierdoor is deze internet telefooncentrale heel flexibel; je kunt gemakkelijk uitbreiden met extra telefoonnummers en extra functies.

Lees meer over VoIP telefooncentrales

VoIP telefoon

Vaste telefoon kiezen

Om gebruik te kunnen maken van VoIP telefonie, heb je een telefoon nodig die hiervoor geschikt is. De telefoontoestellen van vroeger kunnen gebeld worden door middel van een telefoonnummer. Bij VoIP telefoons is dat anders. Dan wordt namelijk verbinding gemaakt met het IP adres van de telefoon. Benieuwd welke telefoons geschikt zijn voor VoIP bellen?

Bekijk al onze VoIP Telefoons

Zakelijke telefonie

VoIP zakelijk

Wil je VoIP telefonie zakelijk gaan gebruiken? Dat heeft een hoop voordelen. Je kunt bijvoorbeeld je VoIP telefooncentrale koppelen aan je CRM systeem, zodat je direct de klantgegevens bij de hand hebt zodra je door je klant gebeld wordt. Daarnaast heeft een zakelijke VoIP centrale het voordeel dat je niet te maken hebt met fysieke apparatuur met een hoge aanschafwaarde en beperkte levensduur. Lees hier meer over VoIP zakelijk

Wil je VoIP telefonie integreren in jouw bedrijf? Wij helpen je met de installatie en het instellen van jouw belbundel. Wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons opof lees alles over de overstap van ISDN naar VoIP telefonie

Vaste VoIP telefonie bestellen