Zakelijk VoIP telefonie maakt je mobieler

Als je overstapt op VoIP telefonie, krijg je bij EigenNummer een VoIP telefooncentrale in de cloud. Dit betekent dat je niet meer vast zit aan een fysieke centrale, maar een online centrale die je altijd en overal kunt bereiken. Omdat je belt via het internet, kun je overal waar je een internetaansluiting hebt je VoIP telefoon aansluiten en bellen. Wil je graag zakelijk bereikbaar zijn op je mobiele telefoon? Koppel dan je vaste nummer aan je mobiel via de EigenNummer app of stel het in via Mijn EigenNummer.

Lees meer over VoIP mobiel

Bellen via internet maakt het makkelijker dan ooit om te koppelen met andere systemen

VoIP Zakelijk koppelen

Internetbellen biedt het voordeel dat je jouw telefooncentrale eenvoudig kunt koppelen met externe systemen. Maak je gebruik van een CRM systeem? Dan zou het ideaal zijn als je direct klantgegevens en een aantekeningenveld op je pc te zien krijgt zodra een klant je belt. Dat is een van de mogelijkheden als je jouw CRM laat koppelen aan je VoIP centrale.

Uiteraard kun je ook minder geavanceerde koppelingen maken met VoIP. Bijvoorbeeld het direct uitbellen door op een telefoonnummer te klikken in je browser. Bellen via internet maakt het makkelijker dan ooit om te koppelen met andere systemen. Welke koppeling zou jij willen?

Headset3

Zakelijke VoIP telefoon?

VoIP telefonie is niet geschikt voor iedere zakelijke telefoon. Je telefoon moet namelijk aangesloten kunnen worden op het internet en de digitale audiobestanden kunnen lezen. Daarom heeft EigenNummer een selectie van de handigste zakelijke VoIP telefoons in het Vaste Telefonie pakket. Naast een fysieke telefoon, kun je met VoIP ook bellen via een softphone: je laptop of pc. Installeer de VoIP software, sluit je headset aan en je kunt bellen!

 

Bekijk alle mogelijkheden
Zakelijke telefonie

VoIP Zakelijk abonnement afsluiten

Sluit je nu jouw zakelijke VoIP abonnement af bij EigenNummer, dan kun je al voor € 7,20 per maand bellen met een vast zakelijk nummer naar keuze! Daarnaast kun je jouw pakket uitbreiden wanneer je maar wilt! Kies bijvoorbeeld voor de Vast-op-mobiel functie, stel een wachtrij in of stel je eigen keuzemenu samen.

Zakelijk VoIP abonnement afsluiten