VoIP telefoon

Bellen met een fysieke telefoon

EigenNummer biedt meerdere mogelijkheden om te kunnen VoIP bellen. Je kunt gebruik maken van een fysieke telefoon die verbonden is met het internet. Deze telefoon koppelen wij voor je aan jouw VoIP telefooncentrale, zodat je direct met jouw telefoon kunt bellen.

Welke fysieke VoIP telefoons biedt EigenNummer aan?

EigenNummer heeft een selectie gemaakt van de beste VoIP telefoons in verschillende prijsklassen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat er altijd een telefoon is die bij je past. Wil je graag advies over de telefoon die het beste bij jouw wensen past? Neem dan even contact met ons op.

Bekijk al onze VoIP telefoons

Bellen via de EigenNummer App

Je kunt je vaste nummer ook koppelen met je mobiele telefoon. Via de Vialer app kun je dus met je vaste nummer bellen op mobiel! Wel zo handig als je vaak onderweg bent of graag een dagje thuis werkt. Meer informatie over bellen via de EigenNummer app

Wil je graag een vast nummer op mobiel maar vind je zo’n app maar vervelend? Geen probleem! Wij stellen de verwijzing van een vast nummer naar mobiel zo voor je in! Bekijk onze kant-en-klare pakketten voor Vast-op-mobiel

Headset3

Bellen via je laptop of pc

Je hebt niet per se een fysieke telefoon nodig om te bellen via een VoIP telefooncentrale. Omdat de VoIP telefooncentrale werkt op basis van IP-adres, is het heel eenvoudig om jouw nummer te koppelen aan jouw laptop. VoIP bellen via software op je pc wordt ook wel softphone genoemd. Omdat je gebruik maakt van software die kan verbinden met jouw VoIP centrale, heb je geen fysieke telefoon meer nodig. Via de ingebouwde microfoon in je laptop kun je eenvoudig kraakheldere gesprekken voeren. Wil je liever niet dat iedereen met jouw gesprek mee kan luisteren of heb je geen microfoon in je pc? Kies dan voor een van de VoIP headsets van EigenNummer. Dan kun je heel eenvoudig handsfree bellen zonder dat je een fysieke telefoon nodig hebt.

Lees meer over bellen via softphone