VoIP bellen is bellen zonder telefoonlijn

Omdat je belt via internet, heb je geen telefoonaansluiting meer nodig in je huis of kantoor. Een internetaansluiting of Wifi netwerk is voldoende om direct te kunnen bellen! Omdat je met VoIP bellen niet gebonden bent aan een telefoonlijn, is het ook niet meer per se nodig om een vaste telefoon te gebruiken om te bellen. Je digitale VoIP telefooncentrale kan namelijk de audio opnamen ook versturen naar mobiel, tablet of laptop. Met een VoIP applicatie en eventueel een bijpassende headset kun je heel gemakkelijk bellen met jouw laptop. Deze manier van bellen wordt softphone genoemd. Wil je liever een fysieke VoIP telefoon op je bureau? Kies dan een telefoon die je via de internetkabel kunt koppelen aan je VoIP telefooncentrale.

Bekijk alle VoIP telefoons

EigenNummer is gespecialiseerd in zakelijke telefonie via VoIP. Onze pakketten sluiten naadloos aan bij de grootte en wensen van jouw bedrijf.

Zakelijk VoIP bellen

EigenNummer is gespecialiseerd in zakelijke telefonie via VoIP. Onze pakketten sluiten naadloos aan bij de grootte en wensen van jouw bedrijf en door middel van onze vele extra functies kun je jouw VoIP telefooncentrale altijd uitbreiden wanneer het bedrijf verder doorgroeit. Bellen via internet biedt voor de zakelijke gebruiker grote voordelen. Je kunt namelijk overal waar je bent, bellen met een vast nummer op je mobiel. Met de functie Vast op Mobiel stel je dat eenvoudig in en kun je dat altijd uitschakelen via de Vialer app. Daarnaast kun je je CRM laten koppelen, zodat je direct de gegevens bij de hand hebt zodra de klant belt.

Wanneer ga jij VoIP bellen?

Het bellen via VoIP is erg gemakkelijk. Regel het internet en je kan direct bellen! Via een WiFi-verbinding kan jij aan de slag met VoIP via jouw telefoon. Heb je vragen over de VoIP telefoon? Neem dan contact op. Wij helpen je graag met het vinden van een abonnement dat perfect aansluit bij jouw wensen!