Vast Op Mobiel

Vast op mobiel voor ZZP'ers

Je mobiele nummer op je eigen website communiceren, wil je dat? Vaak is dit mobiele telefoonnummer ook het nummer dat je privé gebruikt. Hierdoor ben je bijna 24/7 bereikbaar. Dat lijkt mooi, maar je verliest de controle wanneer je je klanten wel of niet professioneel te woord wilt staan. Ook de benadering via Whatsapp vinden veel ondernemers lastig. Zéker wanneer er een directe reactie verwacht wordt. Een vast telefoonnummer is dan de perfecte oplossing. Zowel qua beschikbaarheid als voor de professionaliteit die je uitstraalt.

Benieuwd naar de kosten? Bekijk onze tarieven.

Bestel nu!
'Ik heb mijn belplan zo ingericht dat ik altijd bereikbaar ben. Mede daardoor én dankzij mijn vaste nummer komt mijn bedrijf professioneel over.' Lisa van Groningen, zelfstandig ondernemer

Ook perfect voor teams!

Ook met je team ben je bereikbaar via een vast telefoonnummer. Richt het belplan zo in dat eerst de ene en dan de andere collega bereikbaar is.

Wil je liever verschillende mobiele nummers tegelijk laten bellen? Ook dat is mogelijk. De optie ‘Aangekondigd bellen’ zorgt ervoor dat een oproep niet in de voicemail van een onbereikbare collega komt.

  Hoe bereik je optimale bereikbaarheid zonder vaste telefoonaansluiting:

  • Wanneer je team wordt gebeld, druk je op 1 om de oproep aan te nemen. Komt het je niet uit, dan hoef je niet op te nemen en pakt een andere collega de oproep op.
  • Het is heel eenvoudig om mobiele telefoonnummers toe te voegen of te verwijderen in de belgroep. Handig wanneer een collega op vakantie is of uit dienst gaat.

Benieuwd naar de kosten? Bekijk onze tarieven.

Hoe het werkt

Zakelijke telefonie

Jij kiest welk nummer je op je scherm ziet wanneer je gebeld wordt op het vaste nummer. Liever het telefoonnummer van de beller, of toch liever je eigen nummer? Het kan allebei. Beide opties zijn mogelijk en heel eenvoudig aan te passen. Het voordeel van het zien van je eigen vaste nummer is dat je weet wanneer je zakelijk wordt gebeld, zodat je de oproep professioneel kunt aannemen. Het telefoonnummer van de beller vind je dan eenvoudig terug in de Vialer app.

Ik ben overtuigd, ik wil vast op mobiel!

Alle voordelen op een rij

  • Vast nummer op je mobiel
  • Nieuw nummer of nummerbehoud
  • Binnen een dag bereikbaar
  • Zakelijke voicemail
  • Ook uitbellen met je vaste nummer
  • Eenvoudig beheren via gratis app

Heb je nog vragen?

Vast Op Mobiel

Neem contact met ons op!

Bel vrijblijvend naar 085 – 303 1600

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Een berichtje sturen mag natuurlijk ook!

Contact opnemen