Waarom telefoon doorschakelen?

Als (zelfstandig) ondernemer kan het belangrijk zijn om optimaal bereikbaar te zijn voor zakelijke contacten. Vooral vanuit een stukje service en ondersteuning is het belangrijk om klanten en/of relaties zoveel mogelijk te woord te staan. Vandaar dat veel bedrijven en zelfstandigen er tegenwoordig voor kiezen om hun vaste telefoon door te schakelen naar een mobiele telefoon. Vast op mobiel; ideaal!

Het voordeel hierbij is uiteraard dat iedereen zijn of haar mobiele telefoon bijna altijd bij heeft. Dit is ook een ideale oplossing wanneer je gebruik maakt van flexibele werkplekken. Je bent namelijk altijd bereikbaar op hetzelfde zakelijke nummer, zonder dat je hierbij naast de telefoon moet gaan werken.

Bekijk alle voordelen van telefoon doorschakelen

Een telefoon doorschakelen, hoe werkt dat?

Bij Eigennummer.nl wordt een telefoon doorschakelen wel heel makkelijk. Je maakt namelijk gebruik van een uitgebreide app die super makkelijk is geïnstalleerd (Vialer App). Eigenlijk is de applicatie een complete telefooncentrale in je eigen broekzak. Zo kun je onder meer je beschikbaarheid instellen, uitbellen met zowel je zakelijke als je mobiele nummer, maar ook gebeld worden via 4G of WiFi.

Hoe het doorschakelen precies werkt? Dat kun je helemaal aan ons overlaten! Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden en hier je regionummer door te geven. Binnen een uur is je nummer doorgeschakeld en kun je volledig gebruik maken van de app.

Vast op mobiel

ideaal voor zzp'ers
Altijd met:
 • Vast nummer op je mobiel
 • Nieuw nummer of nummerbehoud
 • Binnen 1 werkdag na bestelling actief
 • Zakelijke voicemail
 • Ook uitbellen met vast nummer
 • Eenvoudig beheren via gratis app

Vast op mobiel Plus

voor kleine teams
Altijd met:
 • Alle voordelen van Vast op mobiel
Plus:
 • Gratis onderling bellen
 • Naar collega's doorverbinden
 • Onbeperkt uitbreiden

Waar moet je op letten bij het doorschakelen naar mobiel?

Een telefoon doorschakelen naar mobiel werkt dus super handig. Toch zijn er een paar dingen waar je even op moet letten wanneer je gebruik gaat maken van het doorschakelen.

 • Wil je doorschakelen via je eigen provider, dan verschilt het per provider of je mobiele apparaat hiervoor geschikt is. Maak daarom altijd gebruik van onze app, dan ben je verzekerd van een goede doorschakeling.
 • Uitbellen via de app kan via je GSM-signaal, maar ook via 4G/WiFi. Maak je gebruik van je GSM-signaal, dan heb je dezelfde bereikbaarheid als je mobiele abonnement maar heb je dubbele gesprekskosten. Maak je gebruiken van bellen via 4G/WiFi dan gebruik je een variant van VoIP-telefonie en heb je geen dubbele kosten. Maak je gebruik van 4G, dan gelden er wel kosten voor het gebruik hiervan via je provider.
Headset

Telefoon doorschakelen uitzetten

Wil je het doorschakelen van je telefoon uitzetten? Dat kan door je abonnement stop te zeggen en de app te verwijderen. Zodra je annulering is verwerkt is het doorschakelen automatisch geannuleerd.

Vandaag nog je telefoon doorschakelen?

Binnen een uur kunnen we je zakelijke telefoonnummer doorschakelen naar je mobiele telefoon. Bekijk alle informatie, de verschillende pakketten die we aanbieden of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Bekijk de pakketten voor doorschakelen