Whatsapp Business met vast telefoonnummer

Met WhatsApp Business heb je geen 06-nummer meer nodig

De originele WhatsApp versie geeft niet de mogelijkheid om een vast nummer te gebruiken. Dat is niet handig als je WhatsApp wilt inzetten voor je bedrijf. Dan moet je namelijk een 06-nummer gebruiken die je misschien liever privé wilt houden! Daarom is de WhatsApp Business app een uitkomst. Hiermee kun je een vast nummer koppelen aan jouw WhatApp account en kun je jouw 06-nummer privé houden. Heb je geen zakelijk telefoonnummer? Regel dan eenvoudig jouw vaste nummer bij EigenNummer met onze dienst Vast Op Mobiel!

Vast nummer voor WhatsApp Business

WhatsApp Business downloaden en instellen

De WhatsApp Business app is te gebruiken op zowel Android telefoons als iPhones. De Android app kun je downloaden in de Play Store en de iOS app in de App Store. Het koppelen werkt heel eenvoudig:

  • Als je de app hebt gedownload, voer je je zakelijke telefoonnummer in. Vervolgens klik je op verifiëren en word je gebeld met een verificatiecode.
  • Als je het verificatiecode invult, kun je direct aan de slag met de zakelijke WhatsApp!

Je kunt jouw WhatsApp Business account op 1 telefoon tegelijk verifiëren en gebruiken, maar via WhatsApp Web kun je in iedere browser (zelfs tegelijkertijd!) inloggen in jouw WhatsApp omgeving en gesprekken voeren. Heb je jouw 06-nummer al gekoppeld aan jouw privé WhatsApp? Dan kun je deze helaas niet nog eens koppelen aan een zakelijk WhatsApp account. Hiervoor kun je een vast nummer van Eigennummer gebruiken.

Whatsapp Business Gesprek

WhatsApp Business telefoonnummer aanmaken

Jouw vaste nummer voor WhatsApp zakelijk kun je eenvoudig aanmaken bij EigenNummer.nl. Voor maar € 7,20 per maand kun je jouw  eigen nummer kiezen en gebruiken op jouw mobiele telefoon. Zo kun je klanten niet alleen via WhatsApp Business te woord staan, maar ook bellen en gebeld worden vanuit je nieuwe zakelijke nummer op je mobiel voor een laag tarief. Zo blijf je even mobiel als eerst, maar nu met een professionele uitstraling! Werk je in kleine teams? Kies dan voor Vast op Mobiel Plus, dan kun je gratis onderling bellen en eenvoudig doorschakelmogelijkheden instellen.

Wil jij ook een vast nummer voor WhatsApp zakelijk? Vraag dan nu jouw vaste nummer op mobiel aan. Dan zorgen wij dat je vandaag nog aan de slag kunt met WhatsApp Business en een vast nummer op je mobiel!

Vast op Mobiel aanvragen