Met de dienst ‘VastOpMobiel’ integreerde Vodafone een vast regionaal of landelijk telefoonnummer met een mobiele telefoon. Dit is een dienst die EigenNummer.nl al meerdere jaren in een voordeligere en uitgebreidere vorm aanbiedt. Wil jij dus overstappen van jouw Vodafone Vast Op Mobiel abonnement? Dan ben je aan het juiste adres!

Vast Op Mobiel

Overstappen naar Vast op Mobiel van EigenNummer.nl

Vodafone klanten kunnen eenvoudig overstappen met behoud van hun vaste telefoonnummer, zonder kosten! Een extra voordeel is dat de kosten bij EigenNummer.nl lager zijn en de klanten er meer functionaliteit voor terugkrijgen. EigenNummer.nl groeit namelijk met je bedrijf mee en is eenvoudig uit te breiden met handige extra functionaliteiten.

Voor de dienstverlening van EigenNummer.nl hoef je niet bij een bepaalde provider aangesloten te zijn. Dat betekent dat je als klant van Vodafone met een 06-nummer onze dienst kunt gebruiken met behoud van je mobiele abonnement. Je bestelt bij ons je vaste nummer en schakelt dit door naar je mobiele nummer bij Vodafone.

Ook ondernemers die nog geen VastOpMobiel abonnement hadden bij Vodafone kunnen bij EigenNummer.nl terecht. Een nieuw telefoonnummer is binnen een uur actief en mag je zelf je telefoonnummer kiezen.

Vast op Mobiel afsluiten