Stel de module in via:

Beheer > VoiceMail

Beheer van je VoiceMail

Hier wijzig je je zakelijke VoiceMail instellingen of maak je een nieuwe VoiceMail aan. De door de bellers ingesproken VoiceMail-berichten worden als geluidsbestand (.wav) naar je e-mail gestuurd.

Een nieuwe VoiceMailbox aanmaken

Wanneer je op Toevoegen klikt opent de pagina van onderstaande screenshot. De volgende velden dienen ingevuld te worden:

VoiceMail box Dit is een nummer dat vanaf een VoIP-toestel gebeld kan worden om de VoiceMail aan te kiezen. Je kunt hier een willekeurig driecijferig nummer invullen wat nog niet wordt gebruikt.
Beschrijving Vul hier een de naam in.
E-mailadressen Vul hier het e-mailadres in waar het ingesproken bericht op afgeleverd mag worden. Dit mogen meerdere adressen zijn, gescheiden door een komma.
Welkomstbericht type Selecteer hier “standaard” of “aangepast”. Bij “standaard” wordt er een standaard geluidsbestand afgespeeld en bij “aangepast” kun je zelf een geluidsbestand uploaden.

Standaard VoiceMail bericht

De standaard VoiceMail-tekst is: ‘Op dit moment zijn al onze medewerkers telefonisch niet bereikbaar. Laat een bericht achter na de toon en we nemen zo spoed mogelijk contact met u op’.

Aangepast VoiceMail bericht

Om een aangepaste VoiceMail-tekst te laten horen aan je bellers kun je een geluidsbestand uploaden. De meeste klanten van EigenNummer gebruiken de dictafoon functie op hun smartphone. Let bij het opnemen van een bericht op de tijd voor- en na je tekst. Deze moet zo kort mogelijk zijn, want anders moeten je bellers deze tijd ook wachten. Ook achtergrond- en bijgeluiden zijn niet wenselijk omdat dat niet professioneel overkomt.